Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports

Ninjas in Pyjamas har samarbetat med Red Bull

Den svenska e-sportorganisationen kommer att ha energidrycksmärkets logotyp på sina tröjor, med fler planerade längre fram.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den svenska e-sportorganisationen Ninjas in Pyjamas har ingått ett samarbete med det massiva energidrycksvarumärket Red Bull. Som noterats i ett pressmeddelande får vi veta att detta kommer att börja med att se Red Bulls logotyp dyka upp på NIP: s Counter-Strike: Global Offensive-tröjor, när laget tävlar vid BLAST Premier Fall Finals, men att mer kommer att komma av denna affär i framtiden.

"Red Bull har varit med i spelet nästan lika länge som vi har gjort - och där det finns e-sport finns det Red Bull", säger Hicham Chahine, VD för NIP. "Det är en känsla av att Ninjas äntligen fick sina vingar! Att se den rasande crimson bullen på våra NIP-tröjor kommer att vara ett stolt ögonblick för vår organisation.

De exakta detaljerna om vad mer partnerskapet kommer att utvecklas till att omfatta har ännu inte detaljerats, men vi får veta att det är "mycket mer än bara en logotyp på en skjorta."

Ninjas in Pyjamas har samarbetat med Red Bull


Loading next content