Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League kommer inte att uppdateras till senaste patchen för Midseason Madness

Esportsscenen kommer att fortsätta spela på säsong 4-versionen av spelet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har försökt se Overwatch League-tävlingen spelas på den aktuella versionen av Overwatch 2, men detta är inte fallet för Midseason Madness.

Overwatch League-chefen, Sean Miller, har tagit till Twitter för att avslöja att den kommande spellistan kommer att fortsätta att spelas på Season 4-versionen av spelet, eftersom det inte har funnits tillräckligt med tid för att övergå till den senaste patchen.

Miller sa: "Vi ser alltid till att hålla OWL -balansen så nära livespelet som vi kan, men med tanke på att det inte kommer att finnas tillräckligt med tid att överföra OWL till säsong 5 för Midseason Madness eller ett rättvist sätt att matcha livespelet med säsong 4 midcykel, bestämde vi att det bästa alternativet för alla parter är att stanna kvar på säsong 4 -lanseringspatchen som ligan för närvarande använder genom avslutningen av MSM.

"När vi överväger framtida balanspatcheffekter för resten av säsongen, fortsätter vi att göra vårt bästa för att anpassa livetjänsten till OWL-tävlingen så mycket som möjligt."

I grund och botten, förvänta dig inte mycket av en förändring i meta när vi går in i nästa omgång av tävlingsmatcher.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?



Loading next content