Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet och Violet 2023 Japan National Champion vann med en Pokémon utan föremål

Det är en djärv strategi Bomull, låt oss se om det lönar sig för dem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Konkurrenskraftiga Pokémon vanns av några ovanliga strategier nyligen, eftersom proffsspelaren Arii tog hem huvudpriset vid Japan National Championships med några udda val för sitt lag.

Det utmärkta alternativet för Arii var en Talonflame som inte hade något föremål. Anledningen till detta var att han hade gett Fire/Flying-Type flytten Akrobatik, som fördubblas i kraft när användaren inte håller i något.

Vanligtvis skulle spelare använda ett föremål som snabbt förbrukas, men Arii bestämde sig för att de inte kunde bry sig om att göra det. Ett annat konstigt val var att använda Annihilape och Maushold som sin kärna. Även om dessa inte var de mest metastrategierna eller valen, räckte de för att bevisa att allt kan hända i Pokémon-tävlingsscenen, eftersom Arii vann sitt lands största turnering.

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterade texter

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

RECENSION. Skrivet av Ruben Jones, GR NO

Mer Pokedjur står på menyn och även om charmen finns där och monstren är oemotståndliga börjar det knaka i sömmarna för Nintendos klent uppgraderade äventyrsvärld...Loading next content