Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic droppar Nicodoz

Som en del av pågående förändringar i sitt CS:GO-team.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Londonbaserade e-sportorganisationen, Fnatic, har varit i färd med att ändra och uppdatera sin Counter-Strike: Global Offensive-lista ett tag. Som en del av denna process har laget beslutat att släppa ytterligare en spelare, för att därmed öppna upp en extra plats på den aktiva truppen.

Fnatic har meddelat att Nico "nicoodoz" Tamjidi flyttas till bänken medan han utvärderar sina möjligheter någon annanstans, vilket innebär att han snart kommer att släppas från laget. Fnatic har inte specifikt meddelat varför denna förändring görs, men har sagt:

"Nico anslöt sig tillsammans med sin lagkamrat RoeJ och tog med sig en ny ny identitet till servern, tog sig an de bästa AWP-spelarna i CS och bevisade att han är en sann kraft att räkna med.

"Vi önskar honom det bästa med sin framtid och vi kan inte vänta med att se honom tillbaka igen på servern. Tack för allt Nico".

Det finns inget ord om vem Fnatic tittar på som Nicodos ersättare.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...Loading next content