Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi kollar in den laptop Fnatic reser med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du tävlar i esport och reser mycket är det så guld att ha en sponsor som MSI, vilka som bekant tillverkar laptops avsedda för spelande. Under ett event i Stockholm fick vi chansen att klämma lite på deras GT83VR Titan SLI, vilken har rejält med kraft och klockar in på bastanta 6,3 kilo.

MSI sponsrar som sagt Fnatic och har utrustat dem med varsib GT83 medan de reser jorden runt och tävlar, men det var faktiskt inte prestandan eller det mekaniska tangentbordet som fick spelarna att trilla dit (silver speed-switchar), utan skärmen som har en bilduppdatering på 120 hz. Enligt MSI var det ett krav eftersom spelarna annars skulle behöva släpa med sig en extra BenQ-monitors med laptopen.

Denna typ av laptop är såklart inte för alla - och det är frågan om det ens kan kallas laptop - och kostar runt 50 000. Enheten är även så kallad VR Ready (för Vive) om det här med att släpa med ett virtual reality-headset på resor är något du ofta gör.

Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content