Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Startsidan
esports
Pro Evolution Soccer 2019

Matchday 5 för eFootball.Pro League spelas nästa helg

Matchday 5 till eFootball.Pro League i Pro Evolution Soccer 2019 kommer spelas lördagen den 13 april som sista ordinarie Matchday i tävlingen. Det står alltså mer på spel för alla sex lagen.

Adam Butcher är värd och kommenterar, Diego Lorijn kommenterar och analyserar samt att Stewart Westley agerar bisittare. Här är schemat:

Celtic FC vs FC Schalke 04 - 15:00 BST (16:00 CEST)
FC Nantes vs Boavista FC - 15:50 BST (16:50 CEST)
FC Barcelona vs AS Monaco - 16:40 BST (17:40 CEST)

Vilka tror du vinner?

Pro Evolution Soccer 2019
Photo: eFootball.Pro