Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Se Yeet Esports möta Delta 7 i vår CS:GO-liga

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi fortsätter arbeta för att ge er höjdpunkterna från vår CS:GO-ligas andra säsong, och idag kan vi bjuda på mötet mellan Yeet Esports och Delta 7. Vill du själv delta så besök denna länk och anmäl ditt intresse för säsong tre.

Båda lagen är från Division 4, och finska Yeet Esports förlorade mot danska Delta 7 på Train med 16-10 men vann därefter på Cache med 16-11.

I Division 1slåss lagen om playoff-platser - två semifinaler och en final - och DataspelHAHA ligger just nu etta med 18 poäng, följt av Full Kareta med 14, PATA Esports med 12, samt John Olsens Diciple och emop med 11 poäng.

Ett wildcard kommer också gå upp till Division 1 nästa säsong där de fyra bäst placerade lagen i de fyra lägsta divisionerna möts i playioffs, som återigen består av två semifinaler och en final. I Division 7 leder Hermannit, Kahvia Tänne i Division 8, KaPy7 i Division 9 och Secret_NO i Division 10.

För mer om brackets och placeringar - sufa över till denna länk. Gjorde Yeet Esports och Delta 7 bra ifrån sig, tycker du?

HQ
HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content