Svenska
Gamereactor
lifestyle
The Last of Us: Part I

Ett bageri har gjort en The Last of Us Clicker i naturlig storlek... slut på bröd

Det är oroväckande korrekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de mest spännande delarna av den spöklika säsongen är att vi ser alla slags konstiga skapelser. Från kakor som verkligen är skrämmande till fantastiska kostymer, det är en bra tidsperiod att stoltsera med dina kreativa färdigheter, och det är precis vad San Francisco bageri, One House Bakery, har sett ut att göra, med Naughty Dogs The Last of Us som inspiration.

Bageriet har skapat en modell i naturlig storlek av en Clicker, som den dubbar The Last of Crust, och medan modellen är ätbar är dess utseende så verklighetstrogen att det ärligt talat är lite oroande och avskräckande att titta på.

När det gäller varför brödmodellen har gjorts kommer den att delta i en lokal fågelskrämmatävling som äger rum under hela oktober månad. Även om det verkar konstigt att bröd plockas för att göra en fågelskrämma av, kommer fåglar utan tvekan att se utseendet på denna modell och hålla sig långt borta från den.

The Last of Us: Part I
Detta är en annons:

Tack, SF Eater.

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...Loading next content