Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Ett gäng av Red Bull Home Ground-teamen har tillkännagivits

Turneringen äger rum i Manchester mellan 9-11 december.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games intensifierar sina konkurrenskraftiga Valorant-ansträngningar utanför säsongen genom att samarbeta med olika företag och turneringsarrangörer för att skapa mindre evenemang. En av dem är Red Bull Home Ground, som hålls i Manchester mellan 9-11 december, och med detta är fallet har vi nu en uppfattning om några av de lag som kommer att vara närvarande.

Som nämnts i ett pressmeddelande får vi veta att Team Liquid, Team Vitaility, FOKUS Clan, FUT Esports (vinnare av det turkiska kvalet) och Team BIG (vinnare av EMEA-kvalet) är inställda på att delta och tävla.

För att lägga till detta får vi veta att Game Changers-teamet G2 Gozen kommer att framträda vid evenemanget och att Agon by AOC har utnyttjats som den officiella bildskärmspartnern, AMD som teknikleverantör och HyperX som perifer sponsor för turneringen.

Slutligen är biljetter nu tillgängliga, vilket innebär att om du tänker hoppa av Manchester för lite Valorant-action i december kan du nu boka din plats.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content