Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Få ett försprång i Assassin's Creed Mirage med vår 'Allt du behöver veta'-video

Den senaste delen i Ubisofts långlivade serie är äntligen här och vi har skapat en praktisk video som förbereder dig inför Basims äventyr...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Assassin's Creed Mirage har nu haft premiär och finns ute till PC, Playatation 4 och 5, Xbox One och Xbox Series S/X, och med tanke på detta är det säkert många av er som är sugna på att själva ge er ut på äventyr med Basim.

Storyn berättar hur Assassin's Creed Valhalla-karaktären Basim gick från gatutjuv till Master Assassin, och tar spelet oss till Bagdad vid höjden av dess guldålder. Basim och Hidden Ones arbetar för att störta Order of the Ancients som stärkt sitt grepp om den livliga staden, och den här titeln är inspirerad av seriens tidigaste och mest ikoniska spelsystem, vilka nu anpassats för nutid.

Det är återigen smygande som står i fokus och ett välgjort parkour-system ger Basim många alternativa sätt att ta sig runt i Bagdad, och några av de viktigaste och mest älskade mekanismerna och systemen från seriens tidiga dagar är alltså tillbaka i Assassin's Creed Mirage. komplett med moderna förbättringar och tillägg.

För att få veta mer om hur Assassin's Creed Mirage skiljer sig från den enorma rollspelen som har präglat serien på senare tid, se till att kolla in vår hjälpsamma All You Need to Know-video nedan.

På samma sätt kan du besöka GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden 16:00 idag (den 5 oktober), för att kolla in de två första timmarna av Assassin's Creed Mirage.

HQ
Assassin's Creed Mirage

Relaterade texter

Assassins Creed MirageScore

Assassins Creed Mirage

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Någonstans hörs ljudet från en santur, ett stränginstrument som får en att transporteras till en svunnen tid i ett annat land där du sitter med din handkontroll i ditt...Loading next content