Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys kommer till Xbox och Switch och blir free-to-play

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fall Guys tog världen med storm när det släpptes 2020 och hade ganska snart fullkomligt exploderat i popularitet. Det simpla men mycket beroendeframkallande upplägget var en riktig lyckträff och bland andra så ska Tom Holland vara ett stort fan av spelet.

Det har dock klagats en del på att det faktiskt inte funnits någon version till varken Xbox eller Switch men detta kommer då alltså snart vara åtgärdat. Efter nästan två år så är det nu snart dags för Fall Guys att göra debut på de båda konsolerna. Det kommer dessutom vara free-to-play vid lansering och de som köpte spelet till Playstation 4 eller Steam kommer att få ett Legacy Pack som innehåller en hel del fina grejer.

Den 21:a juni är det då dags för Fall Guys att fortsätta sitt segertåg även på Xbox och Switch, däremot kommer spelet inte längre gå att finnas på Steam utan fortsättningsvis är det Epic Games Store som gäller om man vill spela det på PC.

Ska du spela Fall Guys på Xbox eller Switch?

Fall Guys
Det kommer även finnas stöd för Cross-play.

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...Loading next content