Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys-utvecklarna är hårt drabbade av Epics massuppsägningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Till skillnad från vad Epic-chefen Tim Sweeney meddelat om bibehållet fokus på kärnverksamheten, så har Fall Guys-utvecklarna Mediatonic blivit en av de hårdast drabbade av bolagets massuppsägningar. I kölvattnet av att nyheten nådde ut så började personal på deras kontor snabbt arrangera om bokstäverna i logon från Mediatonic till Decimation. Exakt hur många som tvingats lämna är ännu oklart men rykten om att hela teamet skulle fått sparken stämmer i varje fall inte. Tydligt är dock att dom blivit hårt drabbade och en av spelets designers sa följande på X:

"Very hardworking, super-talented and genuinely nice colleagues got laid off at Epic/Mediatonic today. Many of them friends I have worked with for years."

Upp som en sol och ned som en pannkaka, som man brukar säga. Otroligt tråkigt för de drabbade och vi håller så klart tummarna för att de hittar nya jobb inom en snar framtid.

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...Loading next content