Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys-spelare kan få en gratis Coconut Milk-dräkt

Game Pass Ultimate-prenumeranter kan nu claima ett mycket fashionabelt plagg att använda under battle royale-lekarna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De främsta skälen till att folk skaffar Game Pass är vanligtvis ett brett urval av bra och nya titlar till ett mycket överkomligt pris, samt även Xbox Cloud Gaming som gör det möjligt att lira grafiktunga spel på allt som har en anständig webbläsare (som Microsoft Flight Simulator på en gammal bärbar dator, en smartphone eller liknande).

Men det finns också en annan fördel som heter Perks. Detta ingår i Game Pass Ultimate-abonnemanget och är i princip olika saker som du kan göra anspråk på till dina spel, och just nu finns det en ganska häftig outfit du bör claima. Om du spelar Mediatonics dundersuccé Fall Guys: Ultimate Knockout, som nyligen gjordes free-to-play och även släpptes till Switch och Xbox, finns nämligen en gratis dräkt som väntar på dig.

Den heter Coconut Milk Costume och du kan kolla in dräkten nedan. Det är bara att gå till Perks-menyn i Xbox-dashboarden innan månadens slut och klicka hem den. Om du vill läsa mer om nya perks denna månad kan du göra det på Xbox Wire.

Hur ofta gör du anspråk på Game Pass Ultimate Perks?

Fall Guys

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...Loading next content