Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 snyggas till rejält till PC, PS5 och Xbox Series S/X denna månad

Även Playstation 4- och Xbox One-spelare har diverse förbättringar att se fram emot i en ny uppdatering den 25 april...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var kanske inte helt överraskande när Bethesda plötsligt meddelade att att den utlovade "next-gen"-uppgraderingen till Fallout 4 sent förra året försenades till 2024. Detta fick åtminstone oss att tro att de ville ha dessa saker redo till premiären av Amazons fantastiska Fallout-serie, och mycket riktigt.

Nu bekräftas nämligen att den kostnadsfria Fallout 4-uppdateringen lanseras den 25 april, vilket även betyder att dedikerade Playstation 5- och Xbox Series S/X-versioner har premiär samma dag. Dessa utgåvor kommer låta oss välja mellan ett Performance-läge med 60 bilder per sekund och ett Quality-läge med ökad upplösning, samtidigt som det erbjuder förbättrad stabilitet och andra ospecificerade korrigeringar.

De som fortfarande spelar Playstation 4 eller Xbox One behöver inte känna sig utanför, eftersom förra generationens versioner också kommer få en gratis uppdatering den 25 april som innehåller stabilitetsförbättringar, inloggnings- och uppdragsfixar.

Alla uppdateringar bjuder också på ett antal Creation Club-artiklar, så vi misstänker att Fallout 4 nu kommer få ett rejält uppsving i antalet spelare. Planerar du att spela något Fallout för att komma i rätt stämning parallellt med serien - och isåfall vilket?

Fallout 4
Mot nya äventyr i en vackrare radioaktiv ödemark.

Relaterade texter

Fallout 4: AutomatronScore

Fallout 4: Automatron

RECENSION. Skrivet av Cecilia Fjällström

Den första expansionen uppmärksammar ödemarkens dödliga plåtburkar och tar dig med på en kort men intressant resa, in i maskinistens lya...Loading next content