Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Fallout 76 sätter ännu ett nytt rekord för antalet samtidiga spelare

Om du trodde intresset för Fallout skulle mattas av till denna helg, så tog du rejält fel. Både Fallout 4 och Fallout 76 har lockat enorma mängder Vault Dwellers...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

TV-serien Fallout har som bekant blivit en praktsuccé och som vi tydligt sett senaste två veckorna har Vault Dwellers strömmat till Fallout 76 i stora skaror. För exakt en vecka sedan slog rollspelet sitt eget rekord för flest antal samtidiga spelare och nådde 39 455 Vault Dwellers på Steam (att ett spel slår sitt eget rekord sex år efter premiären hör sannerligen inte till vanligheterna), men nu har även detta smulats sönder - och det med besked.

Enligt SteamDB var det under helgen som mest 73 368 spelare som röjde runt i ödemarken (alltså i det närmaste en dubblering) och i skrivande stund är Fallout 76 rankat som nummer 22 bland de mest populära titlarna till Valves tjänst.

Fallout 4 har också fått en makalös boost och under helgen hade det som mest 164 190 samtidiga spelare, vilket gör det till det nionde mest populära spelet på Steam.

Fallout 76
Detta är världen gamers just nu tycks längta mest efter.

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna sex åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!Loading next content