Svenska
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

Far Cry- och Journey to the Savage Planet-skapare lämnar Google

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan en månad innan Journey to the Savage Planet släpptes, bestämde sig Google för att köpa upp studion Typhoon Studios. Tyvärr blev det konstiga spelet ingen stor succé, och som du vet gick det inte så bra för Googles egna utvecklare heller, och alla deras studios stängdes i februari. Lyckligtvis verkar det som att de inblandade håller på att reda upp röran.

Nu har flera av utvecklarna från Typhoon Studios bildat en ny studio som heter Raccoon Logic och samtidigt säkrat rättigheterna till Journey to the Savage Planet. Mer specifikt handlar det om Alex Hutchinson (Assassin's Creed III och Far Cry 4), Reid Schneider (Batman: Arkham Origins och Splinter Cell), Yannick Simard (Watch Dogs och Army of Two), Erick Bilodeau (Far Cry 2 och Batman: Arkham Origins) samt Marc-Antoine Lussier (Assassin's Creed: Unity och Myst 4) som alltså utgör grundarna av den nya studion. De ska fokusera på så kallade äventyrsspel. De har redan fått visst stöd från den kinesiska jätten Tencent, så det finns ingen anledning att frukta att deras projekt kommer att läggas ner till följd av ridig ekonomi.

Journey to the Savage Planet

Relaterade texter

6
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att bli strandsatt på en helt ny planet, behöver inte vara så illa. Vi har haft rätt trevligt, rent av, i Journey to the Savage Planet...



Loading next content