Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Apex Legends

FaZe Clan går in i konkurrenskraftiga Apex Legends

Organisationen har redan meddelat sin lista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FaZe Clan har meddelat att det går in i den konkurrenskraftiga Apex Legends-scenen. Som avslöjats i ett nytt inlägg på e-sportorganisationens Twitter-konto har laget faktiskt redan avslöjat sin lista, och som förväntat kommer den att innehålla en FaZe-medlem som nyligen hängde upp sin tävlingskarriär i ett annat spel.

Den personen är Eric "Snip3down" Wrona. Han kommer att komma tillbaka till Apex, ett spel han lämnade för att återvända till Halo esports för några år sedan, och när det gäller vem Snip3down kommer att samarbeta med, är allt vi vet just nu att "SlurpeeG" kommer att vara med i laget.

Den tredje och sista medlemmen i FaZes Apex-team har ännu inte avslöjats, men utan tvekan kommer det tillkännagivandet snart, så att teamet kan starta sin kampanj på tävlingsscenen.

Apex Legends
FaZe Clan

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...Loading next content