Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

FaZe Clan tappar hela sitt herrlag Valorant

Efter en nedslående resultatlista går organisationen vidare från sin lista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FaZe Clan har meddelat att de har släppt hela sitt herrlag Valorant. Efter en period av nedslående resultat som inte har sett laget tävla på toppnivå på ett tag, har FaZe beslutat att skilja sig från sin lista.

Detta innebär att den aktiva listan över Andrej "babybay" Francisty, Kevin "poised" Ngo, Phat "supamen" Le, Anthony "mummAy" DiPaolo och Tanner "TiGG" Spanu släpps, liksom ledningen och tränarstaben för Michael "Mas" Smith, "Vapor" och Andy "Avhyno" Sanschagrin, går alla vidare.

På tal om beslutet att släppa laget sa FaZe Clan: "Idag säger vi adjö och tack till vår herrlista Valorant. Vi är otroligt tacksamma för alla spelare och personal som har representerat FaZe Clan under vår tid på scenen. Önskar dig all lycka framöver i dina karriärer!

Det finns inget ord om vad som händer härnäst för FaZe Clans herrlag Valorant, eller någon av de släppta spelarna och personalen.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content