Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Fighting-proffs förolämpade en 15-åring och fick därefter skäll av hans mamma

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Smash Bros-turneringar har ett tveksamt rykte bland fightingspelare. Med en hel del kontroverser i samband med proffsspelare tidigare är det inte så konstigt att en spelare vid den senaste Low Tide City 2023-turneringen blev påkommen med att prata skit om sin 15-åriga motståndare.

Spelaren, känd som Maister, mötte den 15-åriga Syrup för att få en plats i topp-8. Syrup förlorade matchen och efteråt rapporterades det att Maister sa till honom "you fucking suck". Att prata mycket skit om en 15-åring är förstås inte det bästa sättet att få folk på sin sida, och Maister fick därför mycket kritik för sitt agerande. Han publicerade en nu raderad motivering på Twitter, men i stället för att vinna över communityt fick han en ännu större fiende på halsen: Syrups mamma. Hon svarade på Maisters inlägg och skrev följande:

"As an adult, I think players such as yourself have no class, zero sportsmanship, even if you win, you're still a loser all around. I have the utmost respect for all players but you're the low of the low! No doubt."

Efter den här omgången valde Maister istället att erkänna att han gjort fel. Han bad om ursäkt i ett nytt inlägg på Twitter, som du kan läsa nedan:

Det var väl en bra insats av mamsen, eller vad säger ni?

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...Loading next content