Svenska
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem: Three Houses

Figma släpper tjusig Fire Emblem: Three Houses-figur

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du eller någon du känner är lite extra förtjusta i Fire Emblem: Three Houses, så har vi nu ett perfekt förslag på julklapp. Japanska Figma släpper nämligen snart en snygg och detaljerad figur av stenhårde The Black Eagles-ledaren Edelgard von Hresvelg, och som vanligt kan vi se fram emot en mycket poserbar skapelse.

Hresvelg är runt 15 centimeter hög och har två vapen och ansikten för att du ska kunna variera henne i ditt nördaltare. Det ingår även en Figma-hållare för att hon ska kunna stå upp även vid akrobatiska positioner. Om detta låter som något för dig, så surfa över till denna länk och boka ditt eget exemplar.

Förhandsbokningarna pågår fram till och med den 5 december, med leverans den 5 juli. Edelgard von Hresvelg kostar ¥8000 (runt 700 kronor), och du kan kolla in en trave bilder på denna tjusiga figur här nedan!

Förhoppningsvis är denna bara den första av många Figma-utgåvor som är planerade från Fire Emblem: Three Houses. Om då är fallet, vilken hoppas du att Figma ska släppa härnäst?

Fire Emblem: Three Houses
Fire Emblem: Three Houses
Fire Emblem: Three Houses
Fire Emblem: Three Houses
Fire Emblem: Three Houses

Relaterade texterLoading next content