Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth släpps i februari

Äventyret släpps på två skivor, vilket det tidigare ryktats om, och vi har dessutom en ny trailer att bjuda på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan vi väntat ett bra tag på att få höra mer om Final Fantasy VII: Rebirth, är Square Enix äntligen på gång och redo att slutföra projektet, och titeln fick därmed äran att avsluta Sonys stream under gårdagskvällen. Vi se massor av gameplay som gav oss glimtar av de olika miljöerna.

Detta är alltså den andra delen av Final Fantasy VII-berättelsen om Cloud, Barret, Tifa, Aerith, Red XIII och resten av gänget, och här börjar också Sephiroth spela en mer betydande roll i kampanjen. Även om det är kul att få se snabba klipp av vad som komma skall, var ändå den stora nyheten att Final Fantasy VII: Rebirth lanseras den 29 februari 2024, och att det ligger på två skivor för alla som satsar på fysisk version.

HQ
Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterade texterLoading next content