Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV-betan till Xbox drar igång den 21 februari

Senare denna månad är det dags för Xbox-spelarna att få utforska onlinerollspelsvärlden Eorzea, då del 14 äntligen kommer till Microsofts konsoler...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året blev det äntligen bekräftat att Final Fantasy XIV skulle släppas till Xbox efter över tio års väntan, och att en beta till formatet är planerad att äga rum denna månad.

Och Square Enix vill uppenbarligen hålla sitt löfte och meddelar nu på den officiella hemsidan att Final Fantasy XIV-betan är planerad till den 21 februari, vilket ger nya spelare som har Xbox möjlighet att utforska Eorzea. Ett officiellt releasedatum för det fullständiga spelet har ännu inte avslöjats, men i inlägget står att det kommer ske "immediately following the conclusion of the open beta test", så april eller maj verkar vara en kvalificerad gissning.

Inlägget säger också att du behöver Game Pass (Core, PC eller Ultimate) för att spela Final Fantasy XIV, vilket förvisso inte är orimligt - även om vi noterar att det inte finns något liknande krav på PS Plus i Playstation-versionen av spelet.

Final Fantasy XIV
Snart flyttar en ny skara gamers in i Square Enix rollspelsvärld.

Relaterade texterLoading next content