Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: Stormblood får bekräftat släppdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Square Enix utannonserade nästa expansion till Final Fantasy XIV, Stormblood, sa dem att vi kunde vänta oss mer information i december, de höll sitt ord.

Till att börja med avslöjade Naoki Yoshida-sans tröja en hel del med trycket av en Red Mage. Klassen kommer använda en värja som huvudvapen samt magical crystal. Kombinera dem båda med vit- och svart magi för att orsaka ordentligt med skada på slagfälten.

De passade samtidigt på att berätta att du nu kan simma och dyka, även sittandes på hästrygg. I och med att det blir möjligt att utforska havsbottnen kommer det även en ny ras till spelet kallad "Ananta". De bor i närheten av Ala Mhigo, där de blir förtryckta av Garlean-imperiet. Dessa varelser är mycket kunniga med magi och gemcrafts. Den nya raidern för 24 personer heter Return to Ivalice, och är skriven av Yasumi Matsuno medan Keita Amemiya designar alla bossar. Dessutom kommer även The Bend of Time - Omega.

Final Fantasy XIV: Stormblood kommer till PC och Playstation 4 den 20 juni 2017.

Final Fantasy XIV: A Realm RebornFinal Fantasy XIV: A Realm Reborn
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterade texter

Final Fantasy XIV: A Realm RebornScore

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att bokstavligt talat ha levt i Eorzea de senaste veckorna har Jonas Mäki äntligen bestämt sig för vilket betyg Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ska få. Läs vår mastiga recension av ett av tidernas mest påkostade spel...



Loading next content