Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle
Ted Lasso

Fira Ted Lassos tredje säsong som startar med officiell Nike-utrustning

Visa ditt stöd för AFC Richmond med ett officiellt urval av produkter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ted Lasso har varit en av de mest överraskande framgångshistorierna de senaste åren, med showen som härstammar från en sketch som huvudskådespelaren Jason Sudeikis framförde, och nu är en av Apple TV+'s mest sedda och vördade program.

Nu när den tredje säsongen av Ted Lasso har börjat strömma på plattformen firar Nike milstolpen genom att lansera en kollektion AFC Richmond-kläder, som du kan få just nu.

Det finns en stadiontopp i klubbens röda och blå färger, samt en fleece-hoodie i blått, en fleecetröja i marinblått och en T-shirt i ljusorange. Varje detaljhandel till en annan prislapp, så för att se hur mycket var och en kostar och eventuellt till och med köpa en artikel, gå över till Nikes butik här.

Ted Lasso
Detta är en annons:

Relaterade texter

1
Ted Lasso: Säsong 3 har premiär denna vår

Ted Lasso: Säsong 3 har premiär denna vår

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bekräftelsen om en andra säsong var bara några månader gammal när Apple även gav grönt ljus för en tredje säsong av Ted Lasso, så det var inte särskilt överraskande när...Loading next content