Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

Fler bevis för enorma filstorlekar nästa generation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara härom dagen vi kunde berätta att NBA 2K21 till Xbox Series X behöver 121 gigabyte av de 802 gigabyte som finns tillgängliga på SSD-hårddisken. Vi spekulerade då att Playstation 5 skulle ha ungefär samma, men nu visar det sig att det inte stämmer..

En användare på Reddit har nämligen fått ett fysiskt ex av spelet till Sonys kommande konsol, och det visar sig att det kräver minimum 150 gigabyte av det tillgängliga lagringsutrymmet 667 gigabyte. Kort sagt ryms fyra spel som NBA 2K21 innan hårddisken till Playstation 5 i princip är fullt.

Och när vi ändå snackar om gigantiska spel, har en annan Reddit-användare delat en bild från Call of Duty: Black Ops Cold War installerat på en Xbox Series X. Det visar sig kräva svindlande 188 gigabyte med allt installerat. Lyckligtvis är det spelet uppldelat i sex delar så du kan ta bort de aspekter av spelet du inte använder för att på så sätt drastiskt krympa filstorleken. Vi vet ännu inte hur stort samma spel är till Playstation 5.

NBA 2K21

Relaterade texter

1
NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

0
Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

0
GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....Loading next content