Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 4

Fler tecken på att Metroid Prime 4 faktiskt är färdigutvecklat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en lång resa för Nintendo att färdigställa Metroid Prime 4, eftersom det faktiskt började utvecklas hos Bandai Namco, innan projektet rebootades och flyttades till Retro Studios, som arbetat med spelet i ett antal år nu.

Tidigare har det dykt upp tecken på att utvecklingen närmar sig sitt slut, och den tesen får nu ytterligare stöd. Youtube-kanalen SuperMetalDave64 har hittat bevis för att Retro just nu samarbetar med animationsstudion Next-Gen Dreams 3D, som skapar trailers och tidigare har arbetat med bland annat Ubisoft och Take-Two. Till exempel gjorde de trailern för Take-Two-spelet Judas.

Dessutom har kanalen hittat LinkedIn-profilen för QA-testaren Edwin Atwell, som uppger att han har arbetat med Metroid Prime 4 under de senaste tio månaderna med hjälp av bugprogramvaran Jira, och eftersom han tidigare QA-testat Call of Duty-serien, så är det hygglig chans att han faktiskt talar sanning.

Allt pekar därmed mot att spelet är redo att släppas till nästa Nintendo-konsol, och vi antar att Metroid Prime 4 blir en lanseringstitel.

Metroid Prime 4
Snart dags.

Relaterade texterLoading next content