Svenska
Gamereactor
nyheter
Wonder Woman

Flera spel är planerade till det nya DC-universumet

Och för alla som oroat sig för att Wonder Woman skulle vara nedlagt, har vi goda nyheter; det är nämligen fortfarande på väg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan 2021 meddelade Monolith Productions och Warner Bros Interactive Entertainment att de arbetar på ett nytt Wonder Woman-spel, vilket vi dock inte fått se något från sedan dess.

En av anledningarna till detta kan vara det faktum att det gamla DC-universumet nu officiellt är dött, medan ett nytt börjar i år med den animerade serien Creature Commandos, och sedan drar igång på allvar 2025 med filmen Superman: Legacy. Det betyder att vi också får en ny Wonder Woman eftersom Gal Gadots inkarnation hör hemma i det gamla DC-universumet, och vi antar att DC-chefen James Gunn vill att hennes äventyr ska vara kanon.

Lyckligtvis är titeln fortfarande under utveckling och det kommer även andra DC-spel som är planerade till Gunns DC-universum. Detta avslöjades i en Variety-intervju med Warner Bros Interactive Entertainment-chefen David Haddad, där han även sade:

"There's a unique and important role games have in keeping our franchises relevant, resonant and exciting because there's plenty of fans and plenty of people consuming content where games are their starting point, it's their preferred form of content."

Vi skulle verkligen inte ha något emot ett Peacemaker-spel. Finns det någon särskild DC-hjälte som du skulle vilja se i ett eget TV-spel?

Wonder Woman
Wonder Woman-spelet har varit under utveckling i runt tre års tid och borde vara redo att visas upp snart.

Relaterade texterLoading next content