LIVE
HQ
logo hd live | Flintlock: The Siege of Dawn
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   förhandstittar
   Flintlock: The Siege of Dawn

   Flintlock: The Siege of Dawn

   Ännu ett Soulslike på ingång... Vi har spelat det

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i
   HQ

   Flintlock: The Siege of Dawn är äntligen (nästan) här. Den släpps den 18 juli efter ett par förseningar, och den kommer att landa på PC, Xbox Series och PS5, vilket lämnar Xbox One och PS4:s gamla generation bakom för gott, i motsats till vad som tillkännagavs först. Den sista aspekten är viktig, eftersom spelet är snabbt och mycket detaljerat, och jag ser fram emot att se slutresultatet på nuvarande generations konsoler, med tanke på till exempel hur tungt det verkade på PC-struktur. Även om det var listat som ett "TBA-spel" på våra möten i Xbox Games Showcase, är det här ett projekt som vi har känt till ett tag. Ännu mer, du kanske har spelat demot som A44 Games släppte för en vecka sedan som en introduktion till spelet. Men vad jag spelade, enligt fångad i spelklippet nedan, tillsammans med det jag diskuterade med den kreativa chefen Simon Dasan, enligt tillgängligt i intervjun nedan, går mycket djupare in i varje aspekt. Så förutom de kompletterande orden jag skriver här, rekommenderar jag starkt att du tittar på båda.

   Flintlock: The Siege of Dawn

   För det första är det en Soulslite, vilket betyder att den inte kommer att vara lika oförlåtande och obskyr som dina vanliga misstänkta. För det andra, och mycket viktigare enligt mig, bygger den sin egen personlighet kring tjusiga traversalrörelser, snabba och varierande strider och en mycket intressant lore. Huvudpersonen Nor är naturligtvis menad att rädda mänskligheten eftersom gudar har släppts loss, och vändningen på det är att hennes främsta allierade är Enki, en... gud som fungerar som en förlängning av hennes puderförmågor med sina extra magiska krafter. Så jag är redan nyfiken på att veta vad som kommer att hända när ditt huvuduppdrag är att "döda alla gudar" men då förlitar du dig på den här varelsen. Men det här är ingen God of War, trots några lata jämförelser. Genom att kombinera båda karaktärerna får du en imponerande varierad uppsättning drag. Du kan använda avståndsattacker, dubbelhoppa, dubbelflykta eller sväva genom miljön tack vare Enkis Triangle Portals som jag är säker på att du har sett i tidigare filmer. Du kan skjuta, slå, parera med olika vapen (inklusive sprängämnen), och utifrån vad jag spelade kommer specifika grupper av kväljande fiender att få dig att studera miljön och komma på det bästa taktiska tillvägagångssättet. När du vänjer dig vid allt detta pressar du fienderna till deras Prime för att sedan släppa lös en Glory Kill, en skriptavslutare som är en av de allra bästa sakerna med det här spelet eftersom det känns ganska tillfredsställande.

   Flintlock: The Siege of Dawn
   Detta är en annons:
   Flintlock: The Siege of Dawn
   Flintlock: The Siege of Dawn

   Som du kan se genom att titta på spelklippet nedan, finns det något annat som skiljer detta från andra souls-liknande spel. Färgen. Ljuset. Kontrasten mellan dessa otäcka, Silent Hill-liknande monster och den livliga världen. Det här är mörk fantasi, men i en glänsande miljö. Skrämmande lore inspirerad av mesopotamiska och antika Egyptens kulturer, men utspelad i en relaterbar värld inspirerad av Mellanöstern och Nya Zeeland, där studion är baserad. Och jag älskar bara allt detta för en förändring, eftersom det gör det desto mer intressant för mig jämfört med den 135:e dystra Soulslike som de fortsätter att kasta på oss. Och det spelar väldigt bra, ganska smidigt och responsivt, vilket är ett måste i det här skedet. Jag njöt verkligen av att sätta eld på några av dessa motbjudande fiender, ta ner dem med mitt hagelgevär och framför allt avsluta dem med min yxa. Och jag fick bara skrapa lite av spelets omfattande skicklighetsträd för både Kay Nor och förstås Nix Enki, förutom de olika rustningar och vapen du kommer att kunna utrusta de förstnämnda med. Så ja, i ett utrymme fullt av mörkbruna Soulslikes är jag exalterad över att spela en färgstark, konstnärligt unik och fartfylld Soulslite om en månad. Det är precis den typen av action-RPG-upplevelse som kanske kan fräscha upp både genren... och det som ser ut som en väldigt varm sommar.

   HQ
   Detta är en annons:
   HQ

   Relaterade texter   Loading next content