Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Fnatic är Valorant Champions Tour Lock//In segrare

Laget vann den Sao Paulo-baserade turneringen, som avslutades under helgen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den första personliga stora turneringen för 2023 Valorant Champions Tour avslutades under helgen, då lagen slutade slåss i Sao Paulo, Brasilien om en del av en prispott på 500 000 dollar.

Med den turneringen nu i böckerna har vi en vinnare att rapportera om, med det i slutändan Fnatic. Laget lyckades besegra Loud i finalen för att ta hem en femtedel av prispotten och ställa upp som laget att slå inte bara i Europa utan runt om i världen.

På sin väg till titeln slutade Fnatic med att slå ut flera världsklasslag, inklusive Sentinels, Furia Esports, 100 Thieves och Natus Vincere.

Denna seger har också gjort att EU-regionen tilldelats en extra plats vid Masters 2023-turneringen, som kommer att hållas i Tokyo i juni.

När det gäller vad som är nästa för VCT kommer EMEA League att starta senare denna månad och kommer att pågå hela vägen fram till slutet av maj.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content