Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Fnatic har skilt sig från Enzo

Laget har fortfarande tillräckligt med spelare för att ställa upp en fullständig lista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Fnatic har meddelat att den skiljer sig från en annan medlem i sitt Valorant-team. Specifikt den här gången är det Enzo "Enzo" Mestari som släpps, efter att ha fungerat som den sjätte medlemmen i laget (framför allt som en fyllning för Reykjavik Major) för säsongen 2022.

"Idag skiljs vi åt med & säger farväl till @FearothVAL.

"Från att ha stått för oss i Reykjavik, till att gå med i truppen och göra oförglömliga framträdanden i både Köpenhamn och Istanbul, vi är tacksamma för alla dina ansträngningar i VCT i år."

Det nämns inget om vart Enzo kommer att gå härnäst, men med tanke på att Fnatic fortfarande har en komplett lista kanske det inte heller finns en ytterligare värvning för att fylla hans position i laget.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content