Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Förbered dig inför Company of Heroes 3-premiären med vår video om allt du bör veta

Vi ger dig information om Relic Entertainments kommande del i den ikoniska strategiserien i en enda behändig video...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Den här veckan är en viktig sådan för fans av strategispel, eftersom Relic Entertainment den 23 februari lanserar den tredje numrerade delen av Company of Heroes-serien. Denna titel, som helt enkelt kallas Company of Heroes 3, utökar serien med en hel rad förbättringar, bland annat mer detaljerad miljöförstöring, dynamiska kampanjer, mer invecklade trupper och styrkor och mycket, mycket annat.

Eftersom äventyret till och med utspelar sig på en helt ny krigsskådeplats - Medelhavet och kretsar kring Italien och Nordafrika - finns det verkligen mycket att kolla in och lära sig, vilket är anledningen till att vi skapat en praktisk All You Need to Know-video, som utforskar tilläggen och nyheterna i Company of Heroes 3 och vad som gör det så unikt.

Se till att kika videon nedan, och se också till att kolla in spelet när Company of Heroes 3 debuterar till PC den 23 februari, samt till Playstation 5 och Xbox Series S/X senare i år.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterade texter

5
Company of Heroes 3Score

Company of Heroes 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har både landsatt invasionen av Sicilien och spelat som självaste Ökenräven i denna efterlängtade uppföljare...

0
Company of Heroes 3 försenat till 2023

Company of Heroes 3 försenat till 2023

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det var tänkt att Company of Heroes 3 skulle lanseras i november. Efter mycket feedback och intern testning har Relic beslutat att de behöver mer tid. De säger nu...Loading next content