Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
förhandstittar
Goat Simulator 3

5 snabba: Goat Simulator 3

Get ready to rumble! Det är dags för ännu en getsimulator och vi ställer de viktiga frågorna och lämnar de konkreta (nåja) svaren...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Getterna i första är ju något av det bästa jag har upplevt i getväg. Så stökigt, så klumpigt, buggigt och oprecist. Det var ju ett rent nöje att få förfoga över den medvetet kassa kontrollen, förstöra allt i min väg, svära över antalet avsiktliga buggar och ställa till ett rent helvete för människorna, för att tala klarspråk. Coffee Stain tänker väl inte ändra på det hoppas jag?
Nej, det behöver du inte oroa dig för. Det är som en känd countrysångerska en gång tryckte ut på Twitter "It costs a lot of money to look this sheep" eller om det var cheap. Hur som helst så är det ju så. Det är inte helt enkelt att göra ett spel medvetet risigt. Men du behöver inte oroa dig. Det kommer att följa tidigare titels inslagna väg och fokus kommer nu precis som då att vara att förstöra så mycket som möjligt och bara vara get, leva livet fullt ut och ha det gott, helt utan egentliga mål. Förutom de du själv sätter då förstås. Enligt utvecklaren själv så är spelet som ett old-school skate-spel, med den lilla skillnaden att du är en get i stället för en skater. I stället för att göra tricks så kraschar du saker och om du har spelat första spelet så vet du ju precis hur mycket du kan förstöra för pöbeln. Det är trots allt huvudspåret i Goat Simulator, att sabba för allt och alla, människor och övrig fauna så om du älskade det då så kommer du att älska det minst lika mycket nu.

Goat Simulator 3
Life is a beach and then you die. Inte sällan av en get som har tagit lagen i egna klövar.

Okej, det låter ju fullständigt fenomenalt och precis vad jag vill ha men var kommer den här förstörelsen att äga rum? Rent geografiskt alltså. Och spelar jag själv eller kan vi vara ett gäng som slår våra fårskallar ihop och kör?
Här är väl alla detaljer inte helt offentliggjorda ännu men det har beskrivits som ett sandlådespel, beläget på den fiktiva ön, San Angora Island och det kommer förstås att bjudas på helt nya områden och utmaningar och spelet kommer också att erbjuda både single -och multiplayer, med upp till fyra spelare, precis som tidigare. Couch co-op kommer också att finnas tillgängligt och sju minispel kommer också att finnas disponibla, där vi redan nu har fått se smakprov på en fotbollsturnering, bilkörning och någon form av överlevnadstävling. Lite last goat standing om man så vill.

Goat Simulator 3
En bild säger mer än tusen ord sägs det. Här har vi inte ens några ord att ta till. Det är lönlöst. Men vi tror att det är Mäki längst fram.
Detta är en annons:

Härligt. Något för alla med andra ord. Hur är det med getterna då? Där vill man ju kliva in i rollen och vara sin egen lyckas smed. Kan jag styla min egen getabock eller är det one goat to rule them all som gäller?
Nej, det är klart att du skall kunna bestämma själv. Du kan välja att anpassa det mesta, från bränsledrivet getpack till tebricka och toalettpapper och allt annat däremellan. Enligt utvecklaren själv så kommer det också att finnas massor av hemligheter, uppdrag och samlarföremål att upptäcka runt San Angora Island. Det kommer också att finnas andra sätt att ta sig fram än på bara klövarna. Exakt hur detta kommer att fungera är inte helt klargjort, dock har vi redan fått se getpacket i action, en traktor och glidflygning, bland annat men det kommer att finnas åtskilliga sätt att färdas på och som du säkert minns från första så var uppfinningsrikedomen stark och den är definitivt inte svagare nu.

Goat Simulator 3
Gamereactors årliga redaktionsmöte spårade ur som vanligt.

Jag gillar det du säger men som jag var inne på i början. Om att kunna ställa till ett rent helvete. Hur ser det ut där? Vad kan jag egentligen ställa till med? Vilken nivå av Michael Bay snackar vi egentligen?
Här drar du vinstlotten direkt för aldrig tidigare har det funnits så många olika sätt att stöka till det på. Vi snackar fullständig bayhem. Eld, elstötar, laser, alien-gegga och massiva explosioner. Bland mycket annat. Enligt utvecklaren blir det galnare än någonsin. Det här är en helt ny nivå, som aldrig tidigare har skådats. En sak är helt säker och det är att du inte behöver oroa dig för att det förestående kaoset inte kommer att motsvara dina förväntningar. Det blir full kalabalik. Var så säker. Om du tänker dig total anarki och fullständig förvirring så närmar du dig sanningen. Om du har sett gameplay-trailern som nyligen släpptes på Gamescom så vet du ju på ett ungefär vad som kommer att inträffa. Det blir extra allt. Rubb och stubb. Alles. Subete. Tutto balutto.

Goat Simulator 3
De ständigt skenande bensinpriserna blev till slut för mycket för Chefredaktör Hegevall. Yippee Ki Yay, motherfuckers!
Detta är en annons:

Trevligt. Det låter som ljuv musik och ren ambrosia för själen det. Då undrar jag egentligen bara när och var jag kan börja lira. När är det läge för undertecknad att stämpla in för lite bräking bad?
Det är multiplattform som gäller för Goat Simulator 3. PC (via Epic Store), Playstation 4 och 5 och Xbox One och Series X/S och det är 17:e november i år som gäller för release.

Relaterade texter

3
Goat Simulator 3Score

Goat Simulator 3

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Dags för de helsvenska miffogetterna att dunka på igen och den här gången har spelvärlden växt och uppdragen blivit ännu mer tramsiga...

0
5 snabba: Goat Simulator 3

5 snabba: Goat Simulator 3

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Måns Lindman

Get ready to rumble! Det är dags för ännu en getsimulator och vi ställer de viktiga frågorna och lämnar de konkreta (nåja) svaren...

1
Goat Simulator 3 släpps i november

Goat Simulator 3 släpps i november

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Svenska Coffee Stain bestämde sig för att skämta med oss flera gånger när de utannonserade Goat Simulator 3 i juni. De hoppade inte bara över del två, utan släppte en...

0
Goat Simulator 3 släpps i höst

Goat Simulator 3 släpps i höst

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Var det nåt vi inte räknat med under Summer Game Fest var det svensk dansbandsmusik. Men det fick vi, tillsammans med en utannonsering av Goat Simulator 3 (japp, det...Loading next content