Svenska
Gamereactor
förhandstittar
Desperados III

5 Snabba: Desperados III

Fram med pickadolerna samt kastknivarna och gör dig redo på en resa tillbaka till den vilda västern...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vad är Desperados III?
Detta är faktiskt det fjärde spelet i serien, men en föregångare till det första. Snurrigt? Förhoppningsvis inte tillräckligt för att skrämma bort nya spelare. Eftersom bortom den virriga introduktionen finns en älskad spelserie som utspelar sig i 1800-talets vilda västernmiljöer där du axlar rollen som en ung John Cooper, huvudpersonen från det första samt tredje spelet.

Desperados III är, likt de tidigare upplagorna, ett strategispel med starka inslag av stelth- samt pusselmekaniker. Ihop med ett gäng av rättvisans väktare, alla med unika förmågor och specialiteter, ska du bära facklan och skipa rättvisa. Korrumperade poliser och andra otrevliga gangsters kommer att jaga er, men med din list är ingen kartell stor nog för att tas ned. Hur det går till är upp till din kreativitet. Premissen bygger på mycket trail-and-error, där du måste pröva dig fram för att besegra din fiende. Strateginördar, pusselälskare såväl som beundrare av 1800-talets USA har något riktigt spännande att se fram emot.

Desperados III
Se till att utnyttja varje karaktärs unika förmåga för att smidigt ta dig vidare bland de läckra miljöerna.

Som jag har längtat till det här spelet! Vad kan jag som stort fan av serien vänta mig?
Du kommer nog verkligen komma att uppskatta Desperados III. Inte endast återvänder seriens mest populära protagonist när vi nu får ta del av John Coopers bakgrundshistoria, utan i en intervju med GamesBeat berättade utvecklarna att detta även är en form av omstart för Desperados och mycket inspiration har hämtats från det första spelet.

Detta är en annons:

Spännande, kommer mycket att vara sig likt då?
Det vågar jag dessvärre inte svara på, framförallt då även en ny studio som tagit över utvecklingen av Desperados III. De tidigare spelen utvecklades alla av Spellbound Entertainment. Denna gång står Mimimi Productions för behållningen som sedan tidigare har välmottagna Shadow Tactics: Blades of the Shogun på meritlistan. Så det är definitivt inget amatörgäng som bär ansvaret, dessa personer vet nog precis vad de håller på med och således ser vi extra mycket fram emot vad denna vilda västernsaga har ett erbjuda. Något som de även poängterat är att de blodiga såväl som våldsamma actionsekvenserna kommer att stå i stark kontrast med de lättsamma, humorrika dialoger som ska driva berättelsen framåt.

Desperados III
Mycket av fokuset ligger i att ta ner fiende utan att de upptäcker dig. Håll dig bortom fiendes synfält så slipper du bli fylld med bly...

Utöver hjärnkittlande och hög underhållningsfaktor, kommer det vara värt mina hårt förvärvade stålar?
Bland dagens mastodontspel är väl Desperados IIIs livslängd något av det kortare slaget. Äventyret sägs även vara 20 till 25 timmar långt och ska därtill även ha ett gott omspelsvärde, vilket helt klar känns lagom på förhand. Det ska även tilläggas att mer nedladdningsbart material kommer, men är dessvärre inte gratis. Till deluxeutgåvan av spelet ingår även ett säsongspass som inkluderar 3 paket av nya uppdrag. Om du därför köper originalversionen får du räkna med att punga ut lite mer om du vill ha allt extra material.

Hugget som stucket, jag ska ha Desperados III! När kan jag rida ut på hästen och vifta med pickadollen i luften?
Du behöver inte vänta speciellt länge till, redan den 16 juni smyger sig John Cooper och resten av gänget ut i butikshyllorna och du kommer att kunna spela det på PC, Playstation 4 alternativt Xbox One.

Detta är en annons:
Desperados III
Ser du fram emot Desperados III?

Relaterade texter

0
GRTV spelar nysläppta Desperados III

GRTV spelar nysläppta Desperados III

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Klockan 16:00 varje dag drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ....

1
5 Snabba: Desperados III

5 Snabba: Desperados III

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Johan Jolin

Fram med pickadolerna samt kastknivarna och gör dig redo på en resa tillbaka till den vilda västern...



Loading next content