Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken-trailer visar hur grafiken förändras beroende på din dator

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skillnaderna mellan minimikraven och de bästa till kommande Forspoken är enorma, och det betyder i sin tur såklart att det kommer vara betydande skillnader beroende på vad du har för burk. Men vad innebär det i praktiken?

Du kan få svar på det genom att titta på trailern nedan, eftersom den belyser några av Forspokens PC-funktioner och hur spelet ser ut med olika specifikationer. Detta inkluderar grafiken som Square Enix och Luminous har skrutit med redan från början, extremt korta laddningstider, super widescreen-stöd, att kunna använda en massa olika handkontroller och mycket annat.

Vi förmodar att det lär göra vissa Playstation 5-spelare avundsjuka, eftersom den demo vi fick i december hade tekniska problem och grafiskt inte riktigt tycks hänga med. Förhoppningsvis har dock även Playstation 5-versionen uppdaterats till en mycket bättre upplevelse inför lanseringen den 24 januari.

HQ
Forspoken

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

Gamereactor Live: Dags att spela Forspoken

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Forspoken var ett mycket efterlängtat spel men har tyvärr fått ganska blandade betyg och detta har följts upp av ett brett spektrum av åsikter från fans; både positiva...Loading next content