Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Första Counter-Strike 2 Major hålls i Danmark

Den är satt till mars nästa år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Valve avslöjade nyligen att Paris Major skulle vara den sista Counter-Strike: Global Offensive Major, och att den följande skulle vara den första Counter-Strike 2 Major någon gång i mars 2024.

Nåväl nu har PGL delat massor av extra detaljer om detta kommande evenemang och avslöjat att det kommer att hållas i Köpenhamn, Danmark alla mellan 17-31 mars. Vi får veta att fans kommer att kunna bege sig till Royal Arena i landet för turneringen, och att det kommer att se 24 av de bästa lagen i världen som alla tävlar om en del av en monsterprispott på 1.25 miljoner dollar.

Detta kommer inte bara att vara den första CS2 Major, men det kommer att vara den första som Danmark någonsin har varit värd för, trots att landet har en mycket rik och dekorerad historia i den konkurrenskraftiga Counter-Strike scenen.

Biljetter till denna turnering sägs vara tillgängliga snart.

Counter-Strike 2

Relaterade texterLoading next content