Svenska
Gamereactor
nyheter
Infamous 2

Första detaljerna om Infamous 2

Cole skjuter elstötar i New Orleans

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har cirkulerat rykten sedan en tid tillbaka att Infamous 2 är under utveckling. I och med att första Infamous sålde rätt bra och mottog fin kritik skulle det såklart inte var särskilt överraskande med en uppföljare. Nu verkar det dock som att vi har goda chanser att få se spelet redan nästan vecka under E3-mässan i Los Angeles.

På omslaget av det senaste numret av den amerikanska speltidningen Game Informer finns nämligen huvudkaraktären Cole MacGrath från sandlåde- och actionspelet i egen hög person. Det presenteras även lite information om nyheterna i spelet.

Spelet kommer äga rum i en ny stad som heter New Marais och är en fiktiv version av New Orleans. Cole själv har inte åldrats, men han kommer fortsätta bygga upp sina krafter från första spelet för att kunna möta tuffare motstånd. Trots vissa nya typer av krafter kommer fokuset ändå ligga på elektriska krafter som i föregångaren.

De seriestrippar som drev handlingen framåt kommer återkomma tillsammans med vanliga mellansekvenser. Medhjälparen Zeke Dunbar kommer återvända, men vara mer hjälpsam den här gången. Överhuvudtaget utlovas mer av allt och förhoppningsvis kan vi rätt snart få en uppfattning om utvecklaren Sucker Punch håller vad de lovar.

Infamous 2

Relaterade texter

Infamous 2Score

Infamous 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

I uppföljaren till spelvärldens mest elektrifierade sandlåda får vi chansen att ytterligare finslipa superhjälteförmågorna

GRTV: Infamous 2-intervju

GRTV: Infamous 2-intervju

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

GRTV har träffat Infamous 2-producenten Brian Fleming i Köpenhamn för att tala om utvecklingen av den väldigt lovande Playstation 3-exklusiva actiontiteln. Ta en titt med ett klickLoading next content