Svenska
Gamereactor
esports
Teamfight Tactics

Första Teamfight Tactics LAN-turneringen hålls i Las Vegas

Det är satt till december i år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att det har varit en konkurrenskraftig titel i många år har Teamfight Tactics inte hållit ett fysiskt LAN-evenemang ... ännu. Riot Games har meddelat att det senare i år kommer att vara värd för den första LAN TFT-turneringen någonsin, som kommer att se de bästa spelarna från hela världen på väg till Las Vegas för en chans att krönas till mästare.

Den 8-10 december på MGM Grand på Las Vegas Strip kommer vi att veta att den här turneringen kommer att spelas på Set 10 och kommer att ha ett öppet konsolformat som ger 512 tävlande chansen att få en plats i detta fysiska evenemang.

"Vi vill att framtiden för TFT esports ska förkroppsliga tillgänglighet och mångfald av skicklighet. För att uppnå detta utökar vi våra e-sportevenemang och öppnar fler av dem för alla som vill tävla, säger Michael Sherman, global chef för TFT. "Med tanke på den otroliga potentialen hos konkurrenskraftig TFT är vi stolta över att tillkännage vårt första globala LAN-evenemang någonsin, som kommer att äga rum i december i Las Vegas."

De finare detaljerna om evenemangets format, prispott och så vidare har ännu inte avslöjats av Riot Games, men vi får veta att detta kommer att vara det första steget mot framtiden för TFT esports.

Teamfight Tactics

Relaterade texter



Loading next content