Svenska
nyaste
Atrás

Spel

Här inne pratar vi bara om spel.

Wildstar Online - nytt MMORPG


Tjena, någon som kollat in Wildstar Online?
Känns lite som en wow klon dock mer mot wow 2.0.

Officell sida: http://www.wildstar-online.com/uk/

De som dömmer ut spelet för tidigt borde vänta för det de implementerar är rätt massivt såsom 20/40 manna raids, paths (olika sätt att spela på) Arena/Battleground och warplots för hardcore pvp där man bygger sin egen plattform och sedan möter man andra 20/40 man oxå här. Housing = liknande som EQ2 där du har ett eget hus och får mer rested exp för varje grej du har.

Till de som är intresserade så har jag och en annan polare skapat ett eget EU guild som kommer då vara mot PvP hållet men även att vi ska försöka göra raids lite då o då dock ligger fokus på pvp.

Här finns även mkt nyheter om spelet.
http://denied-eu.com/

/Frakko
  • 0
Har följt Wildstar ett bra tag nu och jag otroligt hypad, hoppas att dom börjar släppa in EU-spelare i betan snart. Jag tror nog att Carbine kan lyckas med att göra WS till nästa MMO-hit, dom har expertisen och med allt content som är planerat redan vid release så ser det väldigt lovande ut.
  • 0
Det ser ganska intressant ut. Är värt att hålla ögonen på.

För den som vill se mer av spelet, samt få lite mer information så har TotalBiscuit spelat det.

Wildstar preview - AAA Sci-fi MMO - Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=PeUbXJZPkd0

Wildstar preview - AAA Sci-fi MMO - Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=B2_ggHgbuKs
Får det lov att vara senap på ketchupen?
  • 0
Yep håller med, jag tror detta kan bli bra, det som de inför är bara klockrena saker.
Den feature jag gillar är circles:
Circles är då sociala grupper så att man tillhör en guild (inte som gw2 att man kan tillhöra flera och representera en) utan man tillhör en guild men sedan kanske någon skapat en circle vid namn "svenskar som spelar WS" och detta blir då en social "grupp där folk kan chatta i, typ som en miniguild. Sen ska det bli skoj och se hur 40manna raids kommer bli, har saknat det lite sen wow vanilla

Tillagt 2013-05-04 09:31:
Sen måste jag tilläga att communityn kring detta spel är enorm, jag följer det rätt så intensivt via twitter och andra kanaler och folk ser verkligen fram emot detta spel.
  • 0
Nu har dem släppt en ny video gällande Movement! http://www.youtube.com/watch?v=-qo5nrkYYI0

Tycker spelet ser otroligt lovande ut, dem gör allting rätt från början med ett ordentligt end game, intressant combat och härlig grafik!
  • 0
Nice att dom ska börja släppa in EU-spelare i kommande stress-testet, hoppas att jag eller någon av polarna har tur nog att knipa en invite!
  • 0
Citerar Wrench:
Nice att dom ska börja släppa in EU-spelare i kommande stress-testet, hoppas att jag eller någon av polarna har tur nog att knipa en invite!


Yes blir spännande! Kommer säkert lagga som fan eftersom dem vill testa hur mycket deras servrar klarar av, men ändå roligt att kunna testa spelet
  • 0
Yep den movement videon var nice, jag tror de lyckas. även de i vårt guild are väldigt sugna att lira spelet.
  • 0
De är rätt roliga på carbine, kolla vad som skrevs i disclamern.

http://i.imgur.com/3i5yX3o.jpg
  • 0
Idag och även resten av veckan skickas det ut inbjudningar till den stängda betan. Den här gången får även vi i EU vara med, så kolla in- och spamkorgen.

Blir du inte inbjuden så kommer det lite senare att vara en stresstest. Carbine vill se vad deras servrar klarar av, så de har ett pris till de som är online när servrarna överbelastas och kraschar - inbjudan till betan.

Hur som helst, sidan MMORPG har en bra artikel om Wildstar som är värd att läsa: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/632/feature/7415/Wil
dStar-The-Summer-of-WildStar-is-Upon-Us.html
  • 0
Citerar Frakko:
Synd att man inte fick beta.


Samma här, hoppas att man har bättre tur när dom kommer skicka ut alla stress test invites senare. Mig gör det inget om det är extremt laggigt och närmast ospelbart (som det lär vara under stress testet), vill mest kunna kolla in UI't och läsa alla class/path abilites först och främst. Om dom senare har en öppen beta så är det nog först då som jag kommer hårdtesta alla klasser för att veta vilken som passar mig bäst så jag är redo vid release.

Förresten, ny klass(er) som visas upp nästa vecka?
http://ow.ly/i/28qok/original

Det är iaf vad jag hoppas, kan ju vara något så relativt tråkigt som Scientist path eller Mentoring systemet t.ex.
  • 0
Yep, de sa att de som får stress test kommer även på CB fast att de kommer ge ut det i vågor efter stresstestet. Hoppas på goda nyheter, jag tror de kommer annonsera klasserna, för kollar man housing videon vid 1:58 så ser man en human som håller ett gevär (cannon) som farmar en nod. Det har varit spekulationer kring en "cannon-class"
  • 0
Roliga och underbara Carbine Studios har nu lagt ut två nya filmer som beskriver Paths i Wildstar. Paths är något alla spelare väljer när de skapar sin karaktär och är separerat från klasser men påverkar kraftigt hur du kommer spela Wildstar:

WildStar: DevSpeak - Paths
http://youtu.be/yJkfhxLEhEU

WildStar: Paths
http://youtu.be/lmCyPXv5APY
  • 0
Inte så mycket intressant info, var ju mest bara ännu trailer för paths och inte så mycket som vi inte redan visste. Vet att det var en leak på betacake.net ang. paths men deras site har varit nere i över ett dygn så har inte kunnat läsa den. Personligen så bryr jag mig inte om paths, bara om de 3 path-specifika abilites per path och jag hoppas det finns detaljerad info om dom asap.
  • 0
Wildstar-online.com har bra översikt kring varje paths, riktigt bra med info även i denna post:
http://massively.joystiq.com/2013/05/22/wildstars-jeremy-gaffney-
on-progression-tradeskills-and-endga/


Sedan finns developer demo:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h0N
XP-QhZX8


Tillagt 2013-05-22 16:11:
Fråga till er som tittar då o då här, kommer ni vänta med att joina guild tills launch eller joina innan?
  • 0
Citerar Frakko:
Fråga till er som tittar då o då här, kommer ni vänta med att joina guild tills launch eller joina innan?


Har varit med i en gaming-"klan" i ett par år nu men just Wildstar kommer jag nog lira med ett tiotal nära vänner i ett eget guild vi skapar, mest för att vi alla inte lirat tillsammans på väldigt länge och Wildstar är det första spelet på extremt länge som vi alla är taggade inför.
  • 0
Citerar Wrench:
Citerar Frakko:Fråga till er som tittar då o då här, kommer ni vänta med att joina guild tills launch eller joina innan?

Har varit med i en gaming-"klan" i ett par år nu men just Wildstar kommer jag nog lira med ett tiotal nära vänner i ett eget guild vi skapar, mest för att vi alla inte lirat tillsammans på väldigt länge och Wildstar är det första spelet på extremt länge som vi alla är taggade inför.


Yep förstår, jag va med en gaming klan me men valde att bryta mig ur o starta eget tillsammans med en annan som kände lika. Har växt rätt mkt nu, 33 pers och jag känner att det är mer skoj att hålla det litet än stort för känns som om det blir så mkt drama med stora guilds dock beror det på upplägg.

nu till annan sak, de har skickat beta nycklar för stress test denna helg, som vanligt har jag inte fått. hoppas ni andra får
  • 0
Ingen nyckel här heller, jag försöker ignorera WS så gott det går just nu för annars är jag rädd att hajpen blir för mycket, det är det enda spelet jag ser fram emot atm så jag får lova att blocka ut det tills det är lite närmare release.
  • 0
Från @Team_WildStar på Twitter:

We've got a huge group of people ready to break our servers today, but we want even more! Another batch of invites are being sent out now!

Check your spam folders, inboxes, and any other email holes you can think of... we want more people to break the #WildStar servers!

Invites will be going out over the next few hours, so if you haven't gotten one yet, keep checking! We'll let you know when they're done.
  • 0
cooool, hoppas man får för då blir det antagligen ett samtal till Mamma, sry beta comes first..
  • 0
Någon som var på Dreamhack och testade Wildstar? Jag var sugen på att dra till DHS igår för att se på DotA och testa lite Wildstar men jag vaknade ganska sent och pallade inte köra bil i 2h.
  • 0
jag va inte där, :/ de har skickat lite nya nycklar enligt deras twitter
  • 0

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!