Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Framtida Back 4 Blood-karaktärer kostar pengar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Turtle Rock är för närvarande upptagna med att utveckla nytt innehåll till Back 4 Blood, vilket släpptes förra året och som blivit en ganska stor framgång för utvecklaren. Det finns redan ett Season Pass och löfte om nya kampanjuppdrag, men det finns förstås också fler karaktärer planerade.

Men dessa kommer dock inte att vara gratis, utan snarare betalda expansioner. Detta har bekräftats av director Phil Robb under en AMA på Reddit, där han klargjorde att karaktärerna är kopplade till spelets planerade expansioner.

Du kommer dock kunna köpa dem separat, så du behöver inte skaffa en stor och dyr expansion om du bara vill ha en extra figur. Dessutom klargjorde han att det trevligt nog inte finns några planer på att införa mikrotransaktioner i spelet.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?Loading next content