Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

G2 Esports är dina IEM Katowice 2023-mästare

Laget besegrade Heroic för att göra anspråk på lejonparten av prispotten på 1 miljon dollar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter ett par veckors tävling har vinnaren av 2023 IEM Katowice turneringen avgjorts. Efter en finalhelg ägde den stora finalen rum igår kväll och såg G2 Esports ta sig an Heroic för både lejonparten av prispotten på 1 miljon dollar, men också en direktkvalificering till IEM Cologne 2023 senare i år.

Efter en tävlingsuppvisning avgjordes vinnaren efter den fjärde kartan, då G2 Esports lyckades besegra Heroic 3-1 i matchen totalt. Detta resultat har sett G2 Esports gå iväg med $ 400,000 i prispengar, en plats på den kommande IEM Cologne Major, och har faktiskt gjort G2 Esports berättigad till Intel Grand Slam titeln.

Det innebär att G2 Esports ansluter sig till Team Vitality, FaZe Clan, Cloud9 och Outsiders i ett lopp för att säkra fyra ESL Pro Tour Masters och evenemangssegrar. Loppet kommer att fortsätta under de kommande nio evenemangen, vilket innebär att G2 Esports måste vinna en tredjedel av de kommande turneringarna för att ta priset på 1 miljon dollar som erbjuds för att uppnå bedriften. Haken är också att laget måste göra det innan Team Vitality, Cloud9, eller Outsiders vinner tre evenemang själva, eller innan FaZe Clan bara vinner en av de tre följande tävlingarna.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content