Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

G2 Esports presenterar Rocket League-lag för alla kvinnor

Listan, känd som Luna, kommer att tävla i Nordamerika.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

G2 Esports är en e-sportorganisation som verkligen har engagerat sig i kvinnors e-sport. Den har flera listor över alla kvinnor över en mängd olika titlar, och dagens nyheter tar helt enkelt upp det ytterligare.

Eftersom G2 Esports nu har meddelat att de har tecknat ett Rocket League-lag för alla kvinnor, med detta som kommer att kallas Luna, och kommer att tävla i den nordamerikanska regionen.

Listan består av tre individer, med de är: Jaime "Karma" Bickford, Carlee "Kiaa" Eichhorst och Gio "Avenger" Sy, med Karma knackad som lagets kapten.

"Vår senaste Rocket League-lista, Luna, markerar vårt fjärde helt kvinnliga lag som tillkännages under de senaste 12 månaderna. Det gör mig oerhört stolt att se oss leda arbetet med att skapa förebilder och inspiration för nästa generation, säger Sabrina Ratih, COO för G2 Esports. "Även om vårt långsiktiga mål i slutändan är att arbeta mot en blandad verklighet, representerar detta tillkännagivande också vår fortsatta expansion till den nordamerikanska marknaden, vilket förblir ett viktigt fokus för G2."

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content