Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

G2 Gozen är Valorant Champions Tour 2022 Game Changers segrare

Laget slog ut Shopify Rebellion för att vinna evenemanget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Game Changers Championship för Valorant Champions Tour 2022 har nu avslutats. Genom att ta med de bästa damlagen från hela världen till Berlin för en chans att vinna en del av en prispott på $500 000 har turneringen avslutats med att en vinnare har korats.

För den här säsongen var det G2 Gozen som gick avståndet och säkrade förstaplatsen, efter att bara ha tappat en enda karta under lagets körning i övre fästet. Den stora finalen visade sig dock vara mer av en utmaning och såg laget slugga ut det med Shopify Rebellion i en match som kulminerade med att G2 vann med 3-2.

Detta resultat innebär att G2 Gozen är på väg hem med pokalen, samt $180 000 i prispengar, där Shopfiy Rebellion får $110 000 och tredjeplacerade Team Liquid Brazil får $80 000.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content