Svenska
Gamereactor
nyheter
GTFO

Game On: Kolla in vår exklusiva djupdykning med GTFO: The Vessel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

GTFO släpptes med en unik premiss. Med några få månaders rotation levererar utvecklarna 10 Chambers Collective (ett team veteraner på temat co-op-shooters) en nu 'rundown', en samling nya uppdrag som skickar dig och dina vänner ner i ett underjordiskt komplex med futuristisk terror. Dessa nya uppdrag ersätter sedan föregående rundown. och snart är det dags för detta igen dåd The Vessel ersätter Infection.

Om du inte är bekant med GTFO, så handlar det alltså om en rejält utmanande co-op-shooter där samarbete är nyckeln för att ta sig vidare. Och då menar vi det bokstavligen. Utan tajt samarbete är ni stekta. Det är därför vi nu bjuder på ett exklusivt klipp där vi tillsammans med utvecklarna själva kommenterar allt som händer i videon ovan.

GTFOGTFO

Det betyder naturligtvis a du får lite exklusiv insyn i spelet när du kolla in vårt 40 minuter långa försök att ta oss an The Vessel, vilket vi alltså fått tjuvstarta med. Om det inte är nog med GTFO för dig, kan vi även bjuda på en intervju med Simon Viklund från 10 Chambers Collective, som du kan kolla in här. Där berättar han med om uppdragen i de nya omgivningarna som det mystiska laboratoriet som gömer fasansfulla hemligheter (storyn är skriven av Adam Gascoine, som tidigare jobbat på The Last of Us och Doom Eternal).

Även om spelet helt till stor del definieras av den höga svårighetsgraden, där studiogrundaren Ulf Andersson att "with the new rundown, we have done some stabilisation to also make it a bit more accessible for players who might not call themselves hardcore. GTFO will always be difficult, but it should never be unfair. We hope this update will welcome many new players to our friendly and active community."

The Vessel släpps för alla GTFO-spelare under dagen, och om du är sugen på att prova på detta stenhårt unika actionspel, så tycker vi att du ska sura över till Steam Early Access och slanga hem det.

HQ
GTFO
GTFO
GTFO
GTFO

Relaterade texter

0
GTFO Rundown 8.0

GTFO Rundown 8.0

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Magnus Groth-Andersen

Vi fick chansen att kolla in det sista kapitlet av svenska 10 Chambers stora succé och det bjöd på överraskningar...Loading next content