Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Game Pass-prenumeranter överraskas med Dead Island 2

Enligt beskedet från tidigare i veckan skulle det inte ingå, men det är sannerligen inte som att vi klagar över detta tillskott...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För bara några dagar sedan Madden NFL 24 och Warhammer 40,000: Boltgun släpps till Game Pass" target="_blank">rapporterade vi om de nya tillskotten som planerats till Game Pass (både Xbox och PC) under de kommande dagarna och veckorna. Den listan innehöll en rad intressanta titlar, såsom Madden NFL 24, Tales of Arise, Warhammer 40,000: Boltgun och mer därtill, men Dead Island 2 nämndes inte.

Vilket är förvånande eftersom spelet precis lagts till i prenumerationstjänsten. Haken är att detta bara gäller Xbox Game Pass-biblioteket, och specifikt för Game Pass Ultimate-prenumeranter. Men om du spelar på konsol och har Ultimate, så passa på att överleva i Dambuster Studios senaste zombie-slaktare redan ikväll.

Glöm heller inte att kolla in vår recension av Dead Island 2 här, där vi berättar varför det är värt att ge detta en chans.

Dead Island 2
Massor av anabola zombies att banka sönder och samman väntar, i vad som bäst kan beskrivas som ett zombierollspel.

Relaterade texter

Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?Loading next content