Svenska
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: House of Ashes

Gamereactor Live: Trivselskräck i The Dark Pictures Anthology

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I går lanserades den tredje delen av Supermassive Games skräckserie The Dark Pictures. I House of Ashes besöker vi de irakiska bergen för att följa den hårresande berättelsen om en grupp specialstyrkor som jagar massförstörelsevapen, varpå de faller huvudstupa in i en levande mardröm under sanden.

Ashley Tisdale spelar huvudrollen och och hennes kamrater bjuda skrämmande scener och otäcka monster när de olyckliga individerna försöker överleva ett grymt öde. Vi spelar två timmar i dagens Gamereactor Live där Rebeca är värd vid den vanliga tiden, alltså 16:00. Är du sugen på Halloween-skräck, så surfa bara över till GR Live-hemsidan för att se hur det här bidraget i serien står sig mot sina föregångare.

Se till att läsa vår recension av The Dark Pictures: House of Ashes, samt ta en titt på lanseringstrailern nedan, om du vill veta mer.

HQ
The Dark Pictures: House of Ashes

Relaterade texter

The Dark Pictures: House of AshesScore

The Dark Pictures: House of Ashes

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har blivit dags att förkovra sig i skräckäventyr med övernaturliga inslag i den tredje delen av The Dark Pictures-serien, precis lagom till Halloween...Loading next content