Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Gamereactor Live: Vi återvänder till Guild Wars 2

Spelet firade nyligen sitt 10-årsjubileum och jubileet pågår ännu med ett nytt event som vi gärna vill kolla in...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Klassiska Guild Wars 2 har nyligen firat sitt tioårsjubileum, och för att markera ett sådant viktigt tillfälle har utvecklaren ArenaNet tagit fram ett speciellt jubileumsevenemang i spelet, där vi får se det bästa äventyret har att erbjuda. Detta vill vi såklart inte missa.

Efter vår senaste utflykt i Guild Wars 2-världen (när expansionen End of Dragons lanserades), kommer vi idag återvända för att kolla in 10-årsjubileet . Om du vill vara med när vi tar oss an dessa nya evenemangsspecifika utmaningar ska du bara besöka GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden, alltså 16:00.

Och om du är intresserad av att kolla in Guild Wars 2 själv, kan du nu spela det via Steam eftersom det lanserats i Valves butik.

Guild Wars 2

Relaterade texter

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Redaktionens fanatiska onlinerollspelare Oskar Nyström har testat grundligt och vet nu precis vad Tyria har att bjuda på

0
Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars 2 släpptes redan 2012, och även om detta onlinerollspel fått mycket innehåll sedan dess, har fansen undrat när eller till och med om Guild Wars 3 någonsin...Loading next content