Svenska
Gamereactor
nyheter
Disney Dreamlight Valley

Gamereactor Live: Vi besöker magiska Disney Dreamlight Valley

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare i veckan lanserade Gameloft det Animal Crossing- och Stardew Valley-utmanaren Disney Dreamlight Valley som Early Access/Game Preview, ett spel där vi får träffa och hjälpa en rad ikoniska Disney-karaktärer genom att återuppbygga den värld de lever i, vilken har drabbats av den fruktansvärda glömskan. Kort sagt en titel som dryper av Disney-magi.

Idag tänkte vår värd Rebeca kolla in den första timmen ur äventyret och om du vill kolla in detta (klart du vill) så behöver du bara surfa över till vår GR Live-hemsida från och med klockan 16:00.

Innan vi går live, se till att även kolla in den senaste trailern för den magiska titeln för att få en uppfattning om vad vi har att vänta oss när vi drar igång.

HQ
Disney Dreamlight Valley

Relaterade texter

7
Disney Dreamlight ValleyScore

Disney Dreamlight Valley

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Disney gör sig redo att utmana de hutlöst populära Animal Crossing: New Horizons och Stardew Valley med sin senaste jättesatsning...

0
Olof kommer till Disney Dreamlight Valley

Olof kommer till Disney Dreamlight Valley

NYHET. Skrivet av Jenny Enbrant

Allas favoritsnögubbe som älskar sommaren verkar komma till Disney Dreamlight Valley, något många har längtat efter när man såg att man kunde träda in i världen från...Loading next content