Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys: Ultimate Knockout

Gamereactor Live: Vi kollar in allt nytt i Fall Guys: Ultimate Knockout

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var först nyligen som Mediatonic äntligen släppte Fall Guys: Ultimate Knockout till Xbox och Switch samt även gjorde det gratis att spela till alla plattformar, ett beslut som fick titeln att skjuta i höjden och till och med slå rekord på Epic Games Store. Men med allt detta nya på plats har vi bestämt oss för att det är dags att återigen bege oss tillbaka till Blunderdome för att kolla in alla nya lägen och funktioner som finns tillgängliga som en del av denna omfattande nylansering.

I och med detta är det vår egen Rebeca som tar över och är värd för dagens stream, där hon från den vanliga tiden 16:00 ska försöka vinna några segerkronor åt sig själv. Se till att ansluta dig till Rebeca på GR Live-hemsidan när vi börjar, och du kan även kolla in den senaste trailern för Fall Guys nedan.

HQ
Fall Guys: Ultimate Knockout

Relaterade texterLoading next content