Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor Live: Vi kollar in Destiny 2 Showcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Idag är en viktig dag för Destiny 2-fans, eftersom det är dags för den årliga Destiny 2 Showcase, ett evenemang där Bungie ska avslöja nästa expansion (Lightfall) och inleda Season 18, som lanseras direkt efter att Showcase avslutats.

HQ

Vi förväntar oss en liknande visning som den vi fick under 2021 års Showcase, vilken gav fansen en ingående titt på expansionen The Witch Queen inför dess lansering tidigare i år. Förhoppningsvis får vi lära oss mer om The Witness samt hur det kommer påverka Guardians och Travelers i Lightfall, samt veta mer om vad de kommande månaderna av spelet ska erbjuda och även hur den spännande Arc 3.0 fungerar under Season 18.

Kort sagt finns det mycket att se fram emot, vilket innebär att du inte bör missa årets Showcase om du är ett fan av Destiny 2. Det är just därför som vi kommer streama Destiny 2 Showcase live i dagens GR Live, där vår norska medarbetare Eirik kommer vara värd tillsammans med Destiny 2-streamaren Lana Lane.

Se till att kolla in på GR Live-hemsidan från och med 17:45 för en kort förvisning, innan vi sätter gång med Destiny 2 Showcase, varpå vi efteråt sedan pratar om allt som avslöjades.

Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...Loading next content