Svenska
Gamereactor
nyheter
Chivalry 2

Gamereactor Live: Vi lajvar medeltid i Chivalry 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag är det premiärdag för Torn Banner Studios senaste multiplayer-slasher, Chivalry 2. För att fira det faktumet drar vi idag på oss rustningen, beväpnar oss med svärd och sköld, för att dra ut i krig i denna medeltida samt actionfyllda titel. Detta spel är utformat för att bjuda på en underhållande - men ändå realistisk - tolkning av medeltida krigföring, och innehåller inte bara sammandrabbningar med svärd utan även belägringar av slott.

Vi går live på vår GR Live-hemsida lite senare än vanligt, och startar 17:00 för att det ska sammanfalla med den globala lanseringstiden för spelet. Detta blir något att se fram emot för riddarentusiaster, vi lovar!

Chivalry 2

Relaterade texter

6
Chivalry 2Score

Chivalry 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har lekt riddare, blåst trumpet, vrålat, tappat lemmar och exploderat huvuden genom att kasta vapen och föremål på folk, i denna kaosartade Hollywood- porträttering av medeltiden.

0
Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Chivalry 2 recensionen är på gång men under kvällen släpptes en ny trailer för spelets lansering. Den går att beskåda här. I den får vi se riddare, pilbågsskyttar och...Loading next content